Curapuls 670

Vrhunski uređaj za kratkotalasnu terapiju

Jednostavan za primjenu, zasnovan na kliničkim dokazima 

Enraf-Noniusov revolucionarni i novi Curapuls 670 nudi efikasnu, sigurnu i lako primjenjivu terapiju za različite poremećaje lokomotornog sistema i za restauraciju mekog tkiva. 

Novi dokazi 

Već dugi niz godina postoji jaka baza dokaza za primjenu energije
radio frekvencije.
Nedavna literatura također pokazuje naučnu bazu dokaza, posebno za pulsnu primjenu ove terapije u visoko relevantnim medicinskim pitanjima kao što su postoperativna bol i otekline, kao i rane koje ne zarastaju dobro.

Uređaj sa svim znanjem

Enraf-Nonius je uspješno ugradio sva dostupna naučna saznanja o primjeni ove terapije u ovaj uređaj.

Jedinstveni algoritam i korisničko sučelje vrlo jednostavno za korištenje, podržano intuitivnom upotrebom boja, zaista vam olakšavaju da pomognete vašem pacijentu. Trebati će vam samo nekoliko sekundi da odaberete najbolji mogući tretman za različite vrste boli i upala, ovisno o tome koliko je poremećaj akutan ili hroničan.

Svjetlosni prsten

Jedinstveni svjetlosni prsten dobrog izgleda pruža i terapeutu i pacijentu jasnu indikaciju količine energije i prirode tretmana koji se primjenjuje.

Aplikacija

Ova terapija se obično koristi za palijativno liječenje bolova i otoka (postoperativnih i redovnih), između ostalog, i kao vrlo djelotvoran alat koji će pomoći pri zacjeljivanju rana.

Zastupnik za Enraf Nonius

Ponosni smo kao jedini ovlašteni zastupnici firme ENRAF NONIUS u Bosni i Hercegovini