Usluge servisa i održavanja

Delimed d.o.o. posjeduje kvalitetnu i certificiranu servisnu službu za sve proizvode i opremu iz ponude.

Naše stručno osoblje sa servisnim iskustvom od preko 20 godina, servisiralo je medicinsku opremu širom Bosne i Hercegovine.

Također, serviseri naše kompanije su pohađali stručne seminare i certificirali se u pogonima proizvođača za održavanje i servisiranje većine opreme koju nudimo.

Kontinuiranim ulaganjem u edukaciju zaposlenih, prihvatamo i implementiramo međunarodne standarde koji podižu kvalitet našeg poslovanja.

Servisne usluge koje nudimo:

  • Usluge servisa medicinskih aparata u garantnom roku u skladu sa važećim propisima i uvjetima iz garantnog lista
  • Održavanje medicinskih aparata i uređaja van garantnog roka, uz stručnu procjenu i ponudu isplativosti popravka
  • Osiguranje svih potrebnih originalnih rezervnih dijelova
  • Edukacija i tehnička podrška korisnicima
  • Izdavanje atesta o ispravnosti medicinske opreme

Usluge registracije medicinskih sredstava

Registracija medicinskih sredstava pri Agenciji za lijekove i medicinska sredstva BiH podrazumijeva skup aktivnosti u cilju dobijanja dozvole za stavljanje medicinskih sredstava u promet, kao i izmjene i dopune dozvole i obnove iste.

Na osnovu informacija o medicinskim sredstvima za koje treba započeti proces registracije, naš stručni tim za registraciju priprema neophodnu dokumentaciju za stavljanje u promet u skladu sa Zakonom o lijekovima i medicinskim sredstvima BIH.

Nudimo usluge konsultacije i finaliziranja kompletne procedure registracije za medicinska sredstva klase I, klase IIa, klase IIb, klase III i In Vitro proizvoda.

Sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001:2015

Briga za kvalitetu pruženih usluga i zadovoljstvo komitenata, naše su temeljne vrijednosti.

Kompanija Delimed d.o.o. uspješno je prošla procjenu od strane renomiranog certifikacijskog tijela TÜV Thüringen Group te je sistem upravljanja kvalitetom u našoj kompaniji potvrđen međunarodno priznatim certifikatom ISO 9001:2015, što dokazuje poslovnu izvrsnost i usklađenost našeg poslovanja sa strogim svjetskim standardima.