O nama

PROFIL KOMPANIJE

Ko smo mi?

Delimed d.o.o.  je kompanija koja se uspješno bavi distribucijom, prodajom i servisom medicinske opreme sa akcentom na opremu za fizikalnu terapiju, aktivnu rehabilitaciju, wellness i fitness, sportsku i zaštitnu opremu, kao i raznovrsni potrošni materijal.

Kao izuzetno cijenjen partner među kupcima širom naše zemlje, Delimed d.o.o. na osnovu više od 20 godina iskustva u distribuciji medicinske opreme gradi prepoznatljiv poslovni imidž na tržištu Bosne i Hercegovine.

Zato i opravdano slogan naše kompanije glasi: Delimed – Dekade izvrsnosti !

Zašto poslovati sa nama ?

Prije svega mi smo kompanija koja se razumije u pojmove kao što su „vrijeme“ i „novac“.

Mi ćemo pomoći u postizanju Vaših ciljeva s jasno određenim uvjetima i proračunom. S našim klijentima sarađujemo aktivno u stvaranju najboljeg i najučinkovitijeg riješenja. Kvaliteta našeg rada će Vas iznenaditi, čak i ako ste postavili nemilosrdno kratko vrijeme izvršenja.

Pouzdanost, sigurnost, dostupnost.

Naglašavamo osobni kontakt s klijentom. Vi ćete uvijek biti u mogućnosti razgovarati direktno sa osobom koja se bavi izravno vašim projektom, kad god je to potrebno.

Vi zaslužujete jasnu, izravnu i razumljivu komunikaciju. Mi se ne skrivamo iza poslovne dikcije, tehničkog riječnika, specifičnih i profesionalnih termina ili stranih riječi. Sa nama ćete uvijek dobiti odgovor koji ćete u potpunosti razumijeti. Slušamo, analiziramo zahtjeve i potrebe naših klijenata.

O poslovnim namjerama i ciljevima ćemo razgovarati s Vama i usredotočiti se na ciljane potrebe naših klijenata, što će dovesti do jasnog i brzog radnog rasporeda bez kašnjenja u procesu stvaranja. Konačni proizvod-projekt će održavati Vaše tačne zahtjeve.

Ko su naši klijenti ?

Delimed d.o.o.  uspješno sarađuje sa različitim tipovima zdravstvenih ustanova:

kliničkim centrima, zdravstvenim institutima, bolnicama, domovima zdravlja, poliklinikama, domovima za starije i osobe sa posebnim potrebama, privatnim ordinacijama, apotekama i svim ostalim ustanovama koje imaju potrebu za našom uslugom i proizvodima iz našeg zastupničkog programa.

Mi posjedujemo “know how” !

Stručni rad kao dokaz – Ako se odlučite za Delimed d.o.o. dobiti ćete tim stručnjaka gdje svaki od njih pokriva jedno od područja naših ponuđenih usluga u svojoj teorijskoj i praktičnoj stručnosti. Konstanto ažuriramo naše stručno znanje o novim informacijama i tehnologijama kako bi i Vas informisali.

Zato nam se obratite s povjerenjem!

S poštovanjem,

Generalni direktor