EN TREE PULLEY

Multisistemka sprava za povlačenje

Asortiman EN-Tree nudi kompletnu gama za medicinsku terapiju treningom (MTT). Terapija medicinskim treningom koncept je koji se koristi za jačanje mišića, mobilizaciju, poboljšanje izdržljivosti i poboljšanje koordinacije. Sa EN-Tree jedinicama aktivno vježbanje moguće je za gotovo svakoga. Zdravi pojedinci, pacijenti sa specifičnim potrebama za vježbanjem i korisnici invalidskih kolica mogu ući u vlastite programe obuke. To je moguće zbog široke raznolikosti primjene opterećenja i lakoće prilagodbe EN-Tree potrebama svakog pojedinca. 

Dostupne EN-Tree jedinice:

• EN-Tree Pulley (24 kg) – standardna svestrana jedinica s rasponom od 0,25 kg do 24 kg
• EN-Tree Pulley Explosive (54 kg) – idealna jedinica za vježbanje brzih eksplozivnih pokreta u rasponu od 0,33 kg do 18 kg.
• EN-Tree P – pneumatska jedinica (bez tegova) za trening snage i za trening brzih eksplozivnih pokreta u rasponu od 0,66 kg (6,6 N) do 24 kg. EN-Tree P se može potpuno automatski prilagoditi pomoću EN-Train sistema.
• EN-Tree M – mjerna jedinica, dostupna u normalnoj ili eksplozivnoj verziji i opremljena softverom u svrhu kvantifikacije pulley vježbi.