Endolaser HP

Laser terapija velike snage

Enraf-Nonius s ponosom predstavlja Endolaser HP, laserski uređaj velike snage.

Imajući višegodišnje iskustvo u laserskoj terapiji (Endolaser 120 i Endolaser 422), Enraf-Nonius sada upotpunjuje svoj portfolio proizvoda s vrlo moćnim uređajem koji pruža visokoenergetsku svjetlosnu terapiju.

Laserski uređaj velike snage pruža snagu potrebnu da dopre do dubokih tkiva. Povećana snaga direktno utiče na vrijeme potrebno za primjenu terapeutske doze svjetlosne energije, što vam omogućava da smanjite efektivno vrijeme potrebno za liječenje.

Veća snaga vam omogućava da tretirate dublje i brže dok pokrivate više površine tkiva za kraće vrijeme. Na ovaj način možete koristiti lasersku terapiju kao dio cjelokupnog plana njege i maksimiziranje raspoloživog vremena za liječenje.

Terapeutski uspjeh brzinom svjetlosti

Termalni (infracrveni) senzor je integrisan u laserski aplikator. To pruža precizno mjerenje temperature kože tokom terapije. Na ovaj način poboljšava terapijsku efikasnost i značajno će povećati sigurnost i izbjeći rizik od nuspojava (opekotine kože).

3 talasne dužine su ugrađene u ovu jednu jedinicu: 810, 980, 1064 nm. Ovo garantuje optimalno prodiranje i apsorpciju i omogućava istovremenu stimulaciju različitih ciljnih mjesta (dubina): površinskih, srednjih, dubokih.

Endolaser HP snage 25 W opremljen je najmodernijim tehnologijama, Enraf-Nonius nudi uređaj lak za upotrebu koji je tehnički izvanredan, pouzdan i pristupačan.

Ponosni smo kao jedini ovlašteni zastupnici firme ENRAF NONIUS u Bosni i Hercegovini

Enraf-Nonius-Zastupnik-za-BiH