Endomed 182 - 182V (Elektroterapija)

Endomed 182 je 2-kanalni elektrostimulator koji se napaja iz mreže i nudi sljedeće oblike strujnih oblika:

  • 2-polna interferentna struja (IFS)
  • 4-polna/tetrapolarna Interferentna struja (IFS)
  • 4-polna IFS sa isoplanar vektorom
  • Asimetrična bifazna impulsna struja (TENS)
  • Burst (rafalni) TENS

Pametan dizajn, pametne performanse!

Endomed 182 je nova generacija uređaja za fizikalnu terapiju. Njegov napredni dizajn softvera pametan je po svojim karakteristikama, funkcijama i upotrebljivosti. Rezultat je uređaj koji terapeute osnažuje da pacijentima ponudi iznimno svestrane mogućnosti tretmana, uz iznimno pametan način rada s uređajem.

2 neovisna kanala

Postavke za 2-polnu interferentnu struju (2-pole) i TENS mogu se jednako distribuirati kroz dva kanala (četri elektrode), dok se intenzitet svakog kanala može individualno podesiti.

Kolor ekran osjetljiv na dodir i grafički interfejs

Endomed 182 opremljen je kolor ekranom osetljivim na dodir i grafičkim korisničkim interfejsom koji korisniku pruža savršenu kontrolu i jasan pregled odabranih parametara tokom tretmana.

Endomed 182V
Enraf-Nonius-Zastupnik-za-BiH

Ponosni smo kao jedini ovlašteni zastupnici firme ENRAF NONIUS u Bosni i Hercegovini

Jednostavan za upotrebu

Endomed 182 je jednostavan za korištenje i užitak je u navigaciji zahvaljujući tipkama za brzi pristup i pametnim gumbima koji vas vode kroz klinički ispravne funkcije uređaja i svakog tretmana.

Pohranite vaše favorite

Osim ručnog načina rada, u kojem operater može postaviti i prilagoditi parametre tretmana, svi parametri tretmana mogu se spremiti i kao favoriti (personalizirane postavke), nudeći tako jasnu referencu za buduće terapijske sesije.

Biblioteka kliničkih protokola

Endomed 182 za IFS i TENS također nudi 16 unaprijed postavljenih kliničkih protokola. Klinička biblioteka ilustrira niz patologija i anatomskih slika, olakšavajući vam lakšu komunikaciju s pacijentima o njihovom stanju i poučavanje o daljnjim mogućnostima tretmana, uz osiguravanje sigurnog i djelotvornog tretmana. Svi unaprijed programirani klinički protokoli mogu se lako pokrenuti u samo nekoliko koraka.

Interferentne sa isoplanar vektorom

Prilikom odabira ove funkcije, ukupna površina između 4 elektrode optimalno se stimulira i elektrode se mogu brzo i jednostavno pozicionirati. Isoplanar Interferential se može koristiti za tretman poremećaja koji uključuju veliku tretmansku površinu difuzne boli. Isoplanar Interferential se također koristi kao blagi predtretman. Nakon ove aplikacije, sesija tretmana se nastavlja fokusom na manje, lokaliziranije područje.

Endomed 182 sa integrisanim vakuum modulom

Endomed 182 može biti opremljen integriranim vakuumskim modulom. Generirani vakuum (sukcija) omogućuje terapeutu da lako postavi stimulacijske elektrode na pacijenta i eliminira upotrebu traka za fiksiranje. Stimulacija se primjenjuje pomoću usisnih čašica koje imaju integrirane površinske elektrode za prijenos elektrostimulacije na ciljno tkivo putem navlaženih spužvi.

Svestranost

Sa 2 dostupna modela uređaja, elektrostimulacija se može primjeniti pomoću fleksibilnih gumenih elektroda, samoljepljivih elektroda i/ili vakuum elektroda.