Fisiofield MAXI

Prenosivi instrument za magnetoterapiju

Fisiofield Maxi je inovativni uređaj za magnetoterapiju koji stvara pulsirajuća magnetna polja niske i srednje frekvencije.

Fisiofield Maxi je dio novog FISIOFIELD asortimana, koji proširuje horizonte primjene magnetnim poljima, u ortopediji i traumatologiji, kao iu sportskoj medicini.

Operater je u mogućnosti podesiti frekvenciju, intenzitet i vrijeme tretmana kao i vrstu talasa (kvadratni ili sinusoidni) kako bi se selektivno postigla specifična terapijska djelovanja (antalgično, antiedemično, trofičko i stimulativno djelovanje) na različite vrste biološkog tkiva.

Fisiofield Maxi kombinuje praktičnost korišćenja unapred postavljenih terapijskih programa, kao i nudi mogućnost kreiranja novih personalizovanih programa koristeći dostupne besplatne memorije.

Fisiofield Maxi je u stanju da obrađuje četiri potpuno nezavisna izlaza, što omogućava istovremeno lečenje četiri pacijenta sa različitim patologijama.

Parametri za programe povezane sa četiri izlaza (frekvencija, snaga, vrijeme tretmana) mogu se zasebno podesiti, što omogućava da tretmani počnu u različito vrijeme.

Fisioline® srl
Borgata Molino, 29 • 12060 VERDUNO (CN) • ITALY
Tel.: +39.0172.470432-0172.470433 • Fax.:+39.0172.470891
www.fisioline.com • e-mail:fisioline@fisioline.com

FISIOLINE® instruments are covered by UNIPOLSAI product liability insurance.

Fisiofield-Cert
Fisioline

Ponosni smo kao jedini ovlašteni zastupnici firme fisioline® u Bosni i Hercegovini