Fisiofield MIDDLE

Prenosivi instrument za magnetoterapiju

Fisiofield Middle je inovativni uređaj za magnetoterapiju koji stvara pulsirajuća magnetna polja niske i srednje frekvencije.

Fisiofield Middle je dio novog FISIOFIELD asortimana, koji proširuje horizonte primjene magnetnim poljima, u ortopediji i traumatologiji, kao iu sportskoj medicini.

Operater je u mogućnosti podesiti frekvenciju, intenzitet i vrijeme tretmana kao i vrstu talasa (kvadratni ili sinusoidni) kako bi se selektivno postigla specifična terapijska djelovanja (antalgično, antiedemično, trofičko i stimulativno djelovanje) na različite vrste biološkog tkiva.

Fisiofield Middle kombinuje praktičnost korišćenja unapred podešenih programa kao i nudi mogućnost kreiranja novih personalizovanih programa koristeći dostupne besplatne memorije.

Fisiofield Middle je u stanju da upravlja sa tri potpuno nezavisna izlaza, što omogućava istovremeno lečenje tri pacijenta sa različitim patologijama. Parametri za programe povezane sa tri izlaza (frekvencija, snaga, vrijeme tretmana) mogu se zasebno podesiti, što omogućava da tretmani počnu u različito vrijeme.

Fisioline® srl
Borgata Molino, 29 • 12060 VERDUNO (CN) • ITALY
Tel.: +39.0172.470432-0172.470433 • Fax.:+39.0172.470891
www.fisioline.com • e-mail:fisioline@fisioline.com

FISIOLINE® instruments are covered by UNIPOLSAI product liability insurance.

Fisiofield-Cert
Fisioline

Ponosni smo kao jedini ovlašteni zastupnici firme fisioline® u Bosni i Hercegovini