Sonopuls 190 With StatUS Pack 100

Statična “hands-free” ultrazvučna terapija

Sonopuls 190 sa StatUSTM Pack 100

Sonopuls 190 iz Enraf-Nonius-a visoko je cijenjen uređaj za ultrazvučnu terapiju s višefrekventnim tretmanskim glavama.

Moderan uređaj s izuzetno brzim pokretanjem i kolor ekranom osjetljivim na dodir za jednostavno postavljanje parametara tretmana ili odabir bilo kojeg od 25 tretmanskih protokola zasnovanih na dokazima.

Kompaktan i ergonomski dizajn čini ovaj mali uređaj idealnim za terapeuta. 

Uređaj koji zaista daje brze terapijske rezultate!

 

Jeste li ikada pomislili kako bi bilo idealno da možete provesti ultrazvučne tretmane bez potrebe da sjedite s pacijentom, pomičući tretmansku glavu preko ozlijeđenog tkiva?

I ne bi li bilo sjajno da zaista možete prenijeti ultrazvučnu energiju tamo gdje vam je potrebna i samo tamo!

Ovo više nije san, StatUS ™ to omogućuje!
Ne samo da je ovaj tretman korisniji za vaše pacijente, već vam štedi i vrijeme za obavljanje drugih aktivnosti.
Zamislite značajne uštede u budućnosti!

StatUS™ (Static UltraSound) predstavlja novu revolucionarnu metodu za primjenu terapeutskog ultrazvuka na najefikasniji način: bez ruku !

Razvijen od strane Enraf-Nonius-a u saradnji s međunarodnim institutima, StatUS™ je sigurna i učinkovita tretmanska mogućnost za primjenu terapijskog ultrazvuka bez potrebe za pomicanjem tretmanske glave. StatUS ™ ultrazvuk najnoviji je razvoj u terapiji i tretmanskoj udobnosti.

Brza aplikacija koje štedi vrijeme. Uradite više za manje vremena! Nema više dugotrajnih tretmanskih metoda, samo brze i jednostavne.

 
Sonopuls 190 sa StatUS™ Pack 100 nudi brojne prednosti i za terapeuta i za pacijenta.. Jednostavno povežite StatUS™ Pack 100 sa svojim Sonopuls 190 i odmah ćete imati koristi od ultrazvuka bez upotrebe ruku!

Želite li raditi i s konvencionalnim tretmanskim glavama?
Čak i tada postoji verzija koja vam odgovara! StatUS™ Pack 100 može se spojiti na uređaje Sonopuls serije 100 koji su opremljeni velikom ili malom glavom za tretman.

Jednom kada povežete, jednostavno birate želite li koristiti konvencionalnu multifrekventnu tretmansku glavu (dinamička metoda) ili aplikator StatUS ™ (za ultrazvuk bez upotrebe ruku).

Enraf-Nonius-Zastupnik-za-BiH

Ponosni smo kao jedini ovlašteni zastupnici firme ENRAF NONIUS u Bosni i Hercegovini

Sonopuls-190-Hands-free